Ahad, 27 November 2011

ku order pelekat kereta untuk si dia

Assalamualaikum..:-)

Ehem...ehem...cm over gler tajuk post aq kali nie an, cm da boleh bikin tajuk lagu xpun tajuk filem ke,haishh..ntah pape je aq nie..msti kome pelik an tajuk aq yang cm kerek tahap nak mampus ue,knon jiwang la ko an cik nana..biarlah,yang penting ADA AKU KISAH!!..huhuhu..Btw,my Encik dye suh aq cari pape la aksesori kete tok dye,yg aq nie mle la membuat mke blur xtaw pape an??..aq pun plik la..mne nak cari aksesori kete nie, setelah bertafakur hampir sepurnama maka timbul la idea untuk memasang pelekat kete..Yessss!!!!!!(teruja gler ko an)..hehehe.time kasih PAKCIK GOOGLE kerana membawa sya ke blog usop...setelah usha pnya usha..akhirnya dye pn setuju..hahaha..akhirnya siap gak pelekat kereta yang ku idam2 an..(cettt!!!..poyo gler ko)...haaa...nie dye pelekat kereta ue..




Paling bez an pasal pelekat kereta ni, kita boleh design sendiri pelekat kereta cmne kita nak...lantak kome la nak design pape....jgn kena gelak da kira ok la an...huhuhu..so, setakat nie dlu aq membebel k..tggu aq da lekat comel2 kat kete nie..t aq post la lg ea psal nie...

p/S:cpe2 yang nak order pelekat kerete ue usha2 la blog nie ok..Usop...ADIOS...:-)





7 ulasan:

  1. wah...siap promote lagi..huhhu

    BalasPadam
  2. Oh Ana cari kat google jugak ke, terima kasih jugak kat team google. hehe


    Terima kasih jugak promosinya. Next entri tu nanti kalau nak letak gambar header pelekatku pun ok je.. ;D

    BalasPadam
  3. Awiekashi:hahaha.....mstilah..tuan buat pelekat
    kasi promote meyhh~~~..lai3..hehhe..


    usop:yeszarrrr...hehehe...t da lkat kat kereta ana post lg k...no hal la..bkn ssh pun nak wat promosi..t usop plak x mng tgn..hehehe...

    BalasPadam
  4. Hehehe..

    Alhamdulillah sekarang tangan ni masih menang lagi. ;D

    BalasPadam
  5. teringin jugak..tapi pelekat utk sorang jelah..hoho...romantiknya pelekat tu..

    BalasPadam
  6. usop:bagus2...keep it up Bro PELEKAT..hehehe..

    nasha:tq2...sowg x romantik la..hehehe..

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...